Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Οι Τρεις Καλλονές.

Είναι σε ένα αεροπλάνο η Ναόμι Κάμπελ η Κλόντια Σίφερ και η Σίντυ Κρόφορντ και πηγαίνουν για κάποια φωτογράφηση (ή για κάποια βίζιτα σε κάποιον πλούσιο, που ξέρεις;), αλλά το αεροπλάνο παθαίνει βλάβη και αρχίζει καθοδική πορεία (δηλ. αρχίζει και πέφτει!). Σοκάρονται και οι τρεις τους και προετοιμάζονται για το μοιραίο, όταν ανοίγει την τσάντα της η Κλόντια, βγάζει μέϊκ άπ, πούδρες, κραγιόν κτλ και αρχίζει και βάφεται!
Την βλέπουν οι άλλες δύο, - Tι κάνεις εκεί μωρή; της λένε. -Το συνεργείο διάσωσης σώζει πάντα πρώτες τις κοπέλες με το πιο όμορφο πρόσωπο, απαντάει η Κλόντια και συνεχίζει να βάφεται! Τότε σηκώνει την μπλούζα και σκίζει το σουτιέν της η Σίντυ. Την βλέπουν οι άλλες δύο και της λένε:
- "Μωρή τι κάνεις εκεί;"
- "To συνεργείο διάσωσης σώζει πάντα πρώτες τις κοπέλλες με τα πιο ωραία βυζιά" απαντάει ατάραχη η Σίντυ. Εκείνη την στιγμή βλέπεις την Ναόμι, κατεβάζει φούστες και κυλότες (!),την βλέπουν οι άλλες δύο- "ΜΩΡΗ! ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ "ΚΑΒΑΛΟ" ΣΟΥ ΕΞΩ;", της λένε οι άλλες δύο, και τους απαντάει η Ναόμι - "Βρε ηλίθιες το πρώτο πράγμα που ψάχνει το συνεργείο διάσωσης δεν είναι τίποτα άλλο από το μαύρο κουτί!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου